Όροι

Facebook
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Smart Choice Service | Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Αθήνα


Το συνεργείο μας “Smart Choice Service” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας προτείνει ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις για το mercedes και smart αυτοκίνητό σας.

Σε εμάς το αυτοκίνητό σας θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και αφού ενημερωθείτε για την κατάστασή του θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την επιδιόρθωση του.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Οι υπηρεσίες μας είναι άριστης ποιότητας και εξασφαλίζουν για εσάς και το αυτοκίνητό σας μεγάλη διάρκεια ζωής, λύνοντας το πρόβλημα ουσιαστικά και όχι προσωρινά.
 
 
 
Service Αυτοκινήτων

Η σωστή συντήρηση ενός αυτοκινήτου αποτελεί κύρια προϋπόθεση για τη μακροζωία και εύρυθμη λειτουργία του. Με σύγχρονα διαγνωστικά μέσα και πάντα ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή, το εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας το service του αυτοκινήτου σας αλλά και να σας εγγυηθεί την άρτια τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
Διαγνωστικός Έλεγχος

Ένας σωστός διαγνωστικός έλεγχος γλυτώνει από χρόνο, κόπο και χρήματα γιατί μας βοηθάει να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να προχωρήσουμε στην επίλυσή του. Εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνώστηκα μηχανήματα το εξειδικευμένο συνεργεί μας σας εγγυάται ένα πλήρες και σωστό διαγνωστικό έλεγχο για το mercedes και smart αυτοκίνητο σας.
 
 
 
Βελτιώσεις

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε βελτίωση επιθυμείτε στο mercedes η smart αυτοκίνητό σας. Είτε θέλετε εξωτερική βελτίωση είτε μηχανική απόδοση είμαστε πάντα στην διάθεση σας να συζητήσουμε μαζί σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας προτέινουμε αλλά και να πραγματοποιήσουμε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε για το αυτοκίνητό σας.
 
 
 
Συντήρηση A/C

Για να απολαμβάνετε απροβλημάτιστα ένα ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να πραγματοποιείται τακτινά συντήρηση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει την σωστή συντήρηση του κλιματιστικού του mercedes ή smart αυτοκινήτου σας, σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
Έλεγχος ΚΤΕΟ

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, το εξειδικευμένο συνεργείο μας, παρέχει έναν πλήρη έλεγχο στο όχημά σας πριν από την διαδικασία του ΚΤΕΟ.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε ενδελεχή έλεγχο στο αυτοκίνητό σας ενώ στο τέλος κάνουμε έναν πλήρη έλεγχο από το κάτω μέρος του οχήματος.
 
 
 
Συναγερμοί & Αντικλεπτικά Συστήματα

Τα αντικλεπτικά συστήματα είναι σημαντικά εάν θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του mercedes ή smart αυτοκινήτου μας.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, το συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση αλλά και την επισκευή συναγερμών και γενικά αντικλεπτικών συστημάτων για το αυτοκίνητό σας.
 
 
 
 
Δερμάτινα Σαλόνια

Αποκτήστε ένα άνετο, καθαρό και κομψό σαλόνι, προκειμένου τα ταξίδια και οι μεταφορές σας να αποκτούν μια άλλη αίσθηση. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από δέρματα και μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση του σαλονιού σας με νέα δερμάτινα σαλόνια υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, αναλαμβάνει επισκευές σαλονιών καθώς και επενδύσεις τιμονιών, ουρανού, πλαϊνών κ.α.
 
Φανοβαφείο

Εάν έχετε πάθει κάποιο ατύχημα ή το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί εξωτερικές φθορές τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα παρέχουμε υπηρεσίες φανοποιίας και βαφές αυτοκινήτου ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Επισκευάζουμε το όχημά σας και αποζημιωνόμαστε απευθείας από την ασφαλιστική σας εταιρεία.
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε

το συνεργείο μας στην Αθήνα για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το mercedes ή smart αυτοκίνητό σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. οι απαραίτητες εργασίες για την επιδιόρθωση του.