ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MΑΣ

Facebook
 
 
Smart Choice Service
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Αθήνα


Το συνεργείο μας “Smart Choice Service” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, είναι κοντά σας καθημερινά, αναλαμβάνοντας την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση αυτοκινήτων,  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes και Smart αυτοκινήτων το οποίο έχει δημιουργηθεί με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και φιλοδοξεί να γίνει συνώνυμο της άψογης εξυπηρέτησης για mercedes και smart αυτοκίνητα.

 
 

 


 

 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
 
Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα καθώς και προσωπικό με περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρία στο χώρο, το εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε στο αυτοκίνητό σας. Από το από και προγραμματισμένο service του αυτοκινήτου σας έως και την επισκευή του αυτοκινήτου σας έπειτα από κάποιο ατύχημα, καθώς και να αναλάβει την διαδικασία που απαιτείται με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εκπαιδεύεται, ενημερώνεται και παρακολουθεί διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
Έτσι, μπορεί να σας προτείνει πάντα την ιδανική λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το αυτοκίνητό σας.

Με εμπιστοσύνη στη δύναμη της mercedes και της smart και παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη κάθε πελάτη μας αλλά και να καθιερωθεί το συνεργείο μας ως ένα από τα καλύτερα του χώρου σε όλη την Αθήνα.

Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε

το συνεργείο μας στην Αθήνα για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το mercedes ή smart αυτοκίνητό σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. οι απαραίτητες εργασίες για την επιδιόρθωση του.